Weber, Louis (red.)
Den komplette trin for trin Madlavningskursus Kogebog
Forlag: Publications International, Ltd - Udgivet år: 1994 - Antal bind: 1 - Antal sider: 608 - Indbinding: Indbundet med glaserede, skumgummifyldte permer - Tilstand: Pænt eksemplar. - ISBN: 1-55185-041-7 / 1551850417
Bog ID: 13168
En fremragende opskriftsbog med udførlige vejledninger, velegnet for både begynderen og den erfarne kok. Gennemillustreret med flotte farvefotos, tabeller osv. Indhold (i hovedafsnit): Introduktion, Appetitvækkere, Pasta, Grøntsager, Kylling, Kinesisk, Italiensk, Meksikansk, Chokolade småkager og brownies, Kager, Desserter, Ferieopskrifter, Garneringer, Index.
Pris: Kr. 120,00
Bogen er lagt i din indkøbskurv.
Læg i kurv